Варненка с 94% инвалидност сподели с Петел огорчението и обидата

...
Варненка с 94% инвалидност сподели с Петел огорчението и обидата
Коментари Харесай

Варненка с увреждания: Общината се подигра с нас за синята зона, тенденциозно ни подхвърлят като пинг-понг

Варненка с 94% неработоспособност показа с „ Петел ” огорчението и обидата си от бездействието на Община Варна в решаването на чисто административен въпрос. По-точно – съставянето на формуляр, без който хората с увреждания не могат да се възползват от преимуществата си за синята зона, които другояче самата община им е дала.

От май тази година, общината дава на хората с увреждания да паркират колите си по сегашен адрес – нещо, което те желаеха от доста време. Проблемът е решен, само че единствено на хартия, написа варненката Жасмина Родева. Решението е признато, само че за жалост остава единствено на хартия. Ето за какво:

„ Сега следва следващата насмешка с нас – към този момент повече от 3 месеца общинската администрация НЕ утвърждава обикновен формуляр - Заявление за настояването, играещо ролята на придружително писмо при подаване на нужните документи, в детайли разказани в НАРЕДБАТА, т.е. няма какво толкоз да му се мисли текста на това Заявление ”, изясни Родева за „ Петел ”. Тя добавя:

„ При многочислените ми позвънявания за какво ПРИЛОЖЕНИЕ №1 по проблема не се извършва, дирекция „ Здравеопазване “ и Оперативна програма „ Общински паркинги и синя зона “ си трансферират отговорността, подмятат ме като пинг-понг топка и ме вършат на луда, което одобрявам като преднамерено отвращение за осъществяване на „ РЕЖИМ НА ПРЕФЕРЕНЦИАЛНО ПАРКИРАНЕ НА ППС, ПРЕВОЗВАЩИ ХОРА С ТРАЙНИ УВРЕЖДАНИЯ – за денонощното им паркиране върху особено несъмнено и сигнализирано за тази цел място, до постройката по сегашен адрес на правоимащите ” /цитат от Приложението/. ”
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР