Варненецът Диан Иванов отправи апел да помогнем да открие свидетели

...
Варненецът Диан Иванов отправи апел да помогнем да открие свидетели
Коментари Харесай

Варненец търси виновника на катастрофата край Каварна, при която загина съпругата му

Варненецът Диан Иванов насочи зов да помогнем да открие очевидци и посредством тях виновника на тежък пътен случай, лишил живота на брачната половинка му и пратил дребното му дете в болница, оповестява " Нова Варна ".

``
реклама

Припомняме ви, че предходната седмица 44-годишна жена почина край Каварна при удар на мерцедес в дърво, а в резултат на нещастието дребното дете на фамилията е в болница. Оказа се обаче, че виновникът, провокирал с неправилна маневра злополуката, приключила с съдбовен край, е избягал от местопроизшествието.

Според формалната информация на полицията, случаят е станал към 20:20 часа в неделя по основен път I-9 в региона на град Каварна. На място е открито, че лек автомобил “Мерцедес ” с варненска регистрация, ръководен от 46-годишен мъж се блъска в крайпътно дърво. Вследствие на случая е потърпевшо 9-годишно момче, което е настанено в реанимация на МБАЛ “Св. Анна ” с вътрешни контузии и фрактури, без заплаха за живота. На място е умряла возещата се на задна седалка жена на 44-години от град Варна. Водачът на колата е с охлузни рани, освободен е за домашно лекуване.

Ето какво обаче ни споделя за нещастието Диан Иванов:
“На 14.07.2019 година аз, моята брачна половинка и детето ми пътувахме от с. Дуранкулак към Варна с лек автомобил тъмносив Мерцедес Комби. Около 20:20 часа се намирахме до Т-образното кръстовище до гр. Каварна. Аз се движех по пътя с преимущество, когато в непосредствена непосредственост до комерсиалните бараки на Т-образното кръстовище оранжев камион правеше ляв завой посока Каварна. Неговата позиция беше съвсем напречна на двете платна, като в последния миг се пробвах да избегна удара и завих на дясно, от което се ударих в дърво. Камиона даже не спря да види по какъв начин сме. Докато се пробвах да извадя фамилията си от колата, камиона напусна мястото на злополуката.Обръщам се към всички преминаващи на тази дата и час в региона на Т-образното кръстовище и са станали очевидци на случилото се да се обадят на телефон 112 или на телефон 0887 49 48 44.Моля всеки, който може да помогне с каквато и да е информация, да не бъде апатичен.

Благодаря Ви ”. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР