Варненец прави нещо много хубаво за града. Това става ясно

...
Варненец прави нещо много хубаво за града. Това става ясно
Коментари Харесай

Варненец прави нещо хубаво за града. Вижте какво

Варненец прави нещо доста хубаво за града. Това излиза наяве от негови изявления в мрежата, видя Varna24.bg .

" Оправих. Защото сигнали до община не правят работа ". Така простичко е подписал две фотоси, показващи Преди и След неговата активност. Той собственоръчно е оправил отлепени плочки на цветните пространства пред Окръжния съд.

От негови фотоси излиза наяве, че това не е единствено един път. Той непрекъснато оправя някакви нередности в публичните пространства на града.

Тези дни е почистил колона от Колонадата на Входа на Морската градина.

" Хората оставили си контактите в инстаграм на паметника на просвета. Защото всеки варварин знае че даже в случай че ще надраскат ЕГН, общинската полиция няма да се занимава с него.

Опитах да махна със шкурката, само че не става, а значи кочината ще остане, и щом към този момент е надраскано, значи ще надраскат още повече, тъй като резултат на счупеният прозорец постоянно работи, кочина постоянно притегля кочина ", написа той и демонстрира работата си със фотоси още веднъж Преди и След.

Също преди няколко дни е почистил и грозни графити от сергия в центъра на Варна - досами Юнашкия салон.

Ясно е, че не прави тези неща поради популярност, а се грижи за места, тъй че да са приятни за него и близките. Дано възпламени повече хора, в случай че не да му оказват помощ, то най-малко да не цапат и чупят из публичните пространства в града.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР