Варненец издирва жена, която по думите му, е извършила дребна

...
Варненец издирва жена, която по думите му, е извършила дребна
Коментари Харесай

Издирват красиво момиче за кражба, искат да й подарят шапка

Варненец търси жена, която по думите му, е направила дребна кражба. Дамата работила в комбина с мъж, твърди Калоян Касабов. Жената е снимана от камера на блок 245, вход А.

" Някой, в случай че има информация за въпросната девойка, ще се веселя да показа. Случката се разиграва в Кайсиева градина, тършуват на дребно из входовете. Действа в комбина с мъж,  който пази пред входа. Откраднати са маратонки и други дребни неща. Искам да и подаря и една шапка, че зимата чука на вратата. ", написа Касабов.

Жена твърди, че неотдавна двамата са имали " изява " и до техния блок.

" Тези се изявиха преди 3 вечери и при нас. Въпросната госпожица е по този начин благоразумна да носи откраднатата от нашата кола връхнина ", показва Екатерина Стоянова.

Някои консуматори считат, че някой преднамерено се възползва от младостта на момичето, защото не може да има съществени проблеми със закона, тъй като евентуално е малолетна.

Трети регистрираха, че несъмнено незабавно ще я наемат като барманка или сервитьорка, само че в случай че няма предпочитание за работа - товага казусът е различен.

 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР