Върнаха ли Таки и Ами на ГКПП Капитан Андреево“?“, попита

...
Върнаха ли Таки и Ами на ГКПП Капитан Андреево“?“, попита
Коментари Харесай

Иван Христанов, ПП „Единение“: Върнаха ли Таки и Чакърян-Ами на ГКПП „Капитан Андреево“?

„ Върнаха ли Таки и Ами на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “? “, попита, ръководител на Политическа партия „ Единение “, в обществените мрежи. Той показа документи, с които в детайли изяснява за нарушаванията по границата .

Публикуваме целия му поста  без редакторска интервенция:

„ От 1 април 2022 година от „ Капитан Андреево “ си виждат две компании, които са настанени от Евролаб в нарушаване на Закона за държавната благосъстоятелност, а самите компании нарушават Наредбата за Граничен контролно-пропусквателен пункт и горния закон. Нарушенията са тежки. В деня на правенето на фотосите върховен кадър на Гранична полиция сподели „ На „ Капитан Андреево “ даже чистачките се назначават от Ами “!

Снимка на документ, който демонстрира, че тези компании са върнати на границата, с цел да правят товарна активност, според заповед на шефа на БАБХ, която не е учредена на правосъдно решение. Държавата е отстранена от тази активност, въпреки да я прави от средата на 2022 година, т.е. когато ние взехме решение страната да има надзор.

Снимка на законопроект в Народно събрание, който ясно споделя, че товарната активност е директна опасност за националната сигурност. Също по този начин ясно споделя, че ще върне страната, в случай че ГЕРБ пожелае (вижте периодите и мандатите на Сглобката). Т.е. в Народното събрание си знаят, че обещанията за държавен надзор са за парлама.

Снимка на документ на ГДБОП и ДАНС, който споделя, че Евролаб 2011 е обвързвана с Размиг Чакърян-Ами, дясната ръка на Таки. Срещу Размиг Чакърян-Ами имаше акция на ГДБОП наскоро, нападнаха негови парцели, само че той беше избягал в Дубай или Саудитска Арабия.

Снимка от преди месец, която демонстрира още веднъж нелегално прилагане на държавните здания, което БАБХ още веднъж проспиват даже в този миг.

Днес има публикация, която демонстрира, че Стефан Димитров, героят от арестите за трафик, е купил апартамент от Размиг Чакърян-Ами на 700 евро.

Сега елементарни връзки: Таки командва Ами, Ами е обвързван с „ Евролаб “, „ Евролаб “ „ наема “ гранични пространства и вкарва нелегално още две компании. Ние ги изхвърляме всички през 2022 година БАБХ връща въпросните две компании преди 3 месеца. “

Иван Христанов, Политическа партия „ Единение “: БАБХ даде 45 млн. лв. на компания на Таки

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР