Varna24.bg В събота около 10.40 ч. в Пето районно управление -

...
Varna24.bg
В събота около 10.40 ч. в Пето районно управление -
Коментари Харесай

Трагедия в Бургас! Мъж почина от обгазяване, друг бере душа в болницата!

 Varna24.bg В събота към 10.40 ч. в Пето районно ръководство - Бургас е получено известие за случай в каравана към лунапарк, ситуиран сред Mall " Бургас Плаза “ и магазин " Декатлон “, при който вследствие на обгазяване с битова газ е умрял млад мъж.

Установено е, че умрелия е 36-годишен пловдивчанин, обитаващ караваната дружно с 27-годишен мъж от село Свобода, общ. Камено - и двамата чиновници в атракциона. Тялото на пловдивчанина е намерено от работничка в увеселителния парк, която живеела в прилежаща каравана. По думите й вторият мъж бил в несъответстващо положение и не отговарял на повикванията й. 27-годишният чиновник е откаран от екип на " Спешна помощ " в УМБАЛ – Бургас. Настанен е за лекуване в поделение " Реанимация " в кома, с заплаха за живота. Тялото на пловдивчанина е откарано за аутопсия в поделение " Съдебна медицина ".

При осъществения оглед е установено, че караваната се отоплявала с газова печка, като газовата бутилка била инсталирана отвън караваната и обвързвана с гумен маркуч за печката. Работата по случая продължава от чиновници на Пето районно ръководство – Бургас.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР