Varna24.bg Турист се свърза с нашата редакция след няколко дни, които

...
Varna24.bg
Турист се свърза с нашата редакция след няколко дни, които
Коментари Харесай

Нашенци от морето: Който не иска пица за 15 лева, има солети по 40 стотинки в магазина

 Varna24.bg Турист се свърза с нашата редакция след няколко дни, които е прекарал на Българското Черноморие. Ето какво сподели читателят на Plovdiv24.bg : " Здравейте, прекарах няколко приятни дни доста на север от Варна. В къщурка за четирима в добре озеленен двор. Чистотата и поддръжката беше на равнище. Барът на плажа оферираше кафе за 3 лв., пица за 15 лв., чорба за 6 лева - за мен естествени цени - въпреки всичко сезонът е 2 месеца и половина и хората би трябвало да имат тласък да работят по 12-13 часа дневно. Който не желае пица за 15 лв., има солети по 40 стотинки в магазина.

На връщане към Пловдив взехме решение да спрем за половин час на Камчия - в никакъв случай не бяхме ходили. От основния път Варна-Бургас се отбиваш на към 5 км по прекрасен път. Паркирахме на нещо като дребен център, като на паркинга ни посрещна претъпкан резервоар за отпадък, който беше заобиколен от доста отпадъци на земята.

Тръгнахме пешком към плажа - като отдясно ни се падаше река Камчия. Целият сектор е обраснал с треви и е посипан с отпадъци - тарелки, кутийки от бира, кочани от царевица, кутии от цигари и така нататък Когато стигнахме до плажа, ни посрещнаха табели към които имаше огромна купчина отпадъци, от която адресирам фотография.

За благополучие плажът изглеждаше добре, само че чувството което остава разходката до него, те натъжава. На българското море има-няма 50 плажа от сходен диаметър като този на Камчия. Необходим е в действителност най-малък запас, с цел да се изчистят тревите и боклуците. Не виждам, по какъв начин ще накараме румънци, българи, руснац и така нататък да повторят и потретят отмора на такова място, когато обикновени неща, които правителство/министерство/ община може да направи, не се вършат. Ако може да съдействате за подаване на сигнал към подобаващата институция, ще съм Ви признателен ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР