Varna24.bg Протест под наслов “Не на електронното обучение в училищата се

...
Varna24.bg
Протест под наслов “Не на електронното обучение в училищата се
Коментари Харесай

Майка: Това са две безкрайни години, дните и нощите се сливат

 Varna24.bg Протест под наслов “Не на електронното образование в учебните заведения " се организира през днешния ден в Пловдив. Недоволните от въведената мярка се събраха В 14.00 часа пред постройката на Регионалната здравна ревизия. 

Ето какво сподели Ралица Бакоева пред камерата на Plovdiv24.bg :

" Майка съм на две деца - в 1 и 6 клас. Не искам да бъдат тествани, само че разбирам, че може би е това е неизбежно! Прекалено малко се мисли за децата в тази обстановка. Нарочени са за рискова група и непрестанно слушат по какъв начин ще убият баба и дядо и по какъв начин не би трябвало да ги гушкат.

Голямото ми дете съвсем от 2 години си е у дома и аз следя по какъв начин му се отразява онлайн образованието. Децата са нашето бъдеще, значимо е да не се почувстват изолирани, малоценни, обезпокоени, когато узнаят, че пробата е позитивен.

Единствено апелирам да се изяснява на детето какво значи позитивен тест. Свидетел съм на травмирани деца, които споделят " Мама ще почине, тъй като е с коронавирус ".

Това са две безкрайни години, дните и нощите се сливат, душевен ми се отразяват доста зле - обезпокоена съм за физическото здраве на децата, тъй като нямат интензивности, което е пагубно за общественото и прочувствено здраве ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР