Varna24.bg През нощта на места от запад на изток ще превали

...
Varna24.bg
През нощта на места от запад на изток ще превали
Коментари Харесай

Зимата си играе с нас! Ненормални температури утре в 3 наши града

 Varna24.bg През нощта тук-там от запад на изток ще превали дъжд, след което облачността ще се раздра и намалее до най-вече ясно време. Ще духа слаб до сдържан югозападен вятър. Минималните температури ще са сред 2° и 7°, по-високи по Черноморието. Утре ще доминира слънчево време.

Ще има раздрана висока облачност, която след обяд от северозапад ще стартира да се вплътнява и снижава. Вятърът ще се задържи от югозапад - слаб и сдържан. Максималните температури ще са сред 13° и 18°. 

Най-топло ще бъде в Пловдив, Сандански и Велико Търново - 18 градуса. Най-ниската оптималната температура - 13 градуса, се чака да бъде в София.

Над планините облачността ще е променлива и денем ще е без превалявания. Ще духа сдържан югозападен, по високите върхове – мощен западен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 9°, на 2000 метра – към 2°.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан запад-югозападен вятър. Максимални температури на въздуха сред 14° и 18°. Температурата на морската вода е към 9°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР