Varna24.bg Нова зала в катедра Електротехника бе открита днес в Морско

...
Varna24.bg
Нова зала в катедра Електротехника бе открита днес в Морско
Коментари Харесай

Морско училище с нови придобивки, голям наплив от кандидат-студенти и курсанти

 Varna24.bg Нова зала в катедра " Електротехника бе открита през днешния ден в Морско учебно заведение, съобщи кореспондент на Varna24.bg

" Това е част от нашата стратегия по отбелязване на 140-годишнината на учебното заведение. Интересното за тази зала, това е, че тя е реновирана с поддръжката на Шипинговата компания  " Рей Шипинг " с президент господин Ейбрахам Унгар, Доктор хонорис идея на ВВМУ.

Това е следващ жест от страна на доктор Унгар в поддръжка развиването на учебно-материалната база на учебното заведение. Залата разполага с над 150 места и тя е подготвена да обезпечи подготовката на обучаемите в специалността " Ел. обзавеждане на кораба ".

Скоро ще пристъпим към построяването на нов машинен симулатор в учебното заведение, който към този момент е квалифициран. Тече процедура за избор на реализатор на профилирания програмен продукт и хардуер.

До края на месеца следва откриването на Център за кибероперации. Имаме постоянна стратегия за възобновяване на материалната база.

Традиционно започнахме и своята приемна акция. Върви първия банкет на студенти, най-мотивираните наши претенденти са декларирали интереса си. Тази година са малко повече от предходната година, над 600 индивида ще бъдат признати по разнообразни стратегии ", съобщи флотилен адмирал проф. доктор Боян Медникаров, шеф на Морско учебно заведение. 

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР