Varna24.bg Катастрофиралото в Пловдив БМВ се е движело с повече от

...
Varna24.bg
Катастрофиралото в Пловдив БМВ се е движело с повече от
Коментари Харесай

Размазаното в Пловдив БМВ с двама 20-годишни вътре буквално е летяло

 Varna24.bg Катастрофиралото в Пловдив БМВ се е движело с повече от 100 км/ч. Това разясниха осведомени за Plovdiv24.bg . Според тях материалните вреди по автомобила са толкоз огромни точно поради многократното превишаване на оптималната позволена скорост в обитаемо място, а точно 50 км/ч.

Истинско знамение е, че двете 20-годишни момчета освен са оживели, само че и са освободени от болничното заведение без тежки контузии. Най-вероятната причина за пораждане на случая е тъкмо превишената скорост и загубата на надзор върху ръководството на беемвето.

Вследствие на конфликта буквално е отсечен дирек от уличното осветяване, паднала е и част от контактната тролейбусна мрежа по бул. " Македония ". Това докара тази заран до затваряне на част от пътната артерия, което пък провокира неодобрение на стотици водачи, тръгнали тази заран към работните си места.

Официално от пресцентъра на ОД Министерство на вътрешните работи:

Катастрофа с материални вреди и двама леко потърпевши е зародила нощес към 23.30 ч. на бул. " Македония " в Пловдив. По първични данни заради придвижване с несъобразена скорост и загуба на надзор от 20-годишния лидер лек автомобил БМВ се врязал в дирек на уличното осветяване. Шофьорът е тестван за алкохол и опиати, резултатите са негативни. 

Той и негов сателит на същата възраст са прегледани в болница и освободени за домашно лекуване. Случаят е отработен по административен ред. Днес е основана организация за почистване на пътното платно в сектора на произшествието. До привършване на работата колите се пренасочват по обходни направления от полицейски екипи.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР