Varna24.bg Жена, майка на дете, се свърза с Plovdiv24.bg, за да

...
Varna24.bg
Жена, майка на дете, се свърза с Plovdiv24.bg, за да
Коментари Харесай

Отврат! Майка на дете показа условията в голяма болница в Пловдив!

 Varna24.bg Жена, майка на дете, се свърза с Plovdiv24.bg , с цел да показа своя поразителен роман с читателите ни, към който има и фотоси. Ето защо става дума:

" Здравейте. Наложи ни се тези дни да останем в детското поделение на Окръжна болница с двегодишната ми дъщеричка. Меко казано съм потресена от изискванията на заведението, от храната, която се предлага, наблягам - на заболели и подрастващи и отношението на част от личния състав към ромите.

Тук, в някои от стаите, няма естествени матраци по леглата, шкафчетата са изпочупени, остарели и мръсни, с бъкащи по тях бацили, няма топла вода, да не приказваме за баня, като че ли сме в третия свят.

Санитарният възел е под всякаква рецензия, гнусно е да се влезе, а тук се лекуват, дублирам деца. Санитарките минават едвам отбият номера, не се поддържа безусловно нищо. Част от личния състав чух да наскърбява ромите с прилагателни, изтъквам: " отпадъци и изроди ", като заплашваха, че няма да им се сложи инжекция на децата.

Те са длъжни да лекуват всички, без значение от расата и цвета на кожата, държанието им е неуместно. Храната е повтаряща се, безвкусна и нездравословна, (например маргарин със сладко, това всеки ден за закуска). Иска ми се това да стигне до повече хора. Пазете децата си здрави! Пазете ги от тази болница! ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР