Varna24.bg Двама души за една седмица си прекарват чудесно с 1

...
Varna24.bg
Двама души за една седмица си прекарват чудесно с 1
Коментари Харесай

Двама за 7 дни с хиляда лева на идеално място по нашето море? Доказаха, че може!

 Varna24.bg Двама души за една седмица си прекарват отлично с 1 000 лв. на хубаво място по нашето море, без да се лишават от безусловно нищо. Напълно е допустимо - твърди четец на Plovdiv24.bg . Човекът се свърза с нашата редакция и потвърди тезата си с числа.

Ето по какъв начин:

" Здравейте! Напоследък стана съвременно да се приказва много негативно за нашето море. Днес обаче аз ще ви кажа нещо друго - по никакъв начин не е неприятно Черноморието ни.

Шест нощувки и седем плажа почти излизат към хиляда лв. за двама души. Намерихме си отличен фамилен хотел в самия център на Несебър, в който нощувката бе 50 лв..

Сутрин: две кафенца и закуска - 10 лв.. После - на плажа. Чадър и два шезлонга - 15 лв.. И още толкоз за обяд. Вечер - на ресторант. Плащахме сред 40 и 60 лв.. Сложете ги 60 всяка вечер. И като прибавим горивото - май сумата е 1000 лв. за всичко.

Отделно от това - градът е прелестен, има какво да се види несъмнено. Плажът е супер - безпределно дълга линия и всевъзможни занимания - в случай че си падате по това. Така че, дано не мрънкаме, а да погледнем малко по-позитивно на нещата! бъдете здрави и сполучливи! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР