Varna24.bg 4-годишният Ангел от Асеновград е починал от разкъсвания на белия

...
Varna24.bg
4-годишният Ангел от Асеновград е починал от разкъсвания на белия
Коментари Харесай

2 месеца след смъртта на Ангелчо майката играла кючек в ТикТок

 Varna24.bg 4-годишният Ангел от Асеновград е умрял от разкъсвания на белия и черния дроб и контузия на главата, след травматичен потрес, стана ясно от заключението на специалистите по делото, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. Детето е умряло бързо. Детето е умряло бързо, откакто е било бито и подхвърляно. Страховитият сюжет се разиграва на 9 март 2020 година в Асеновград.

Днес в залата потегли всъщност правосъдният развой против Митко Михайлов от Асеновград, който е упрекнат, че е умъртвил 4-годишния Ангел след нанесен побой, като убийството е осъществено по изключително непосилен метод за убития. Той е упрекнат и за това, че се е заканил с ликвидиране на Малинка, която е майка на убитото дете и това заканване е възбудило състоятелен боязън за реализирането му.

В залата през днешния ден бяха призовани за разпит над 20 очевидци и движимости лица.

В началото бе разпитана майката Малинка, която описа в детайлности за това по какъв начин тъкмо е станало убийството, съгласно нея. По думите и, за това е отговорен Митко, с който са живеели като семейство в Асеновград. А убитото дете е от предходния и мъж, само че е живеело с тях.

Тя се срещнала с Митко във Facebook, когато към този момент имала две деца от предходния мъж. С него подписала брак на 15 години. Едното от децата – по-голямото, останало да живее с предходния, а дребното взела със себе си.

Митко също имал две деца от предходна жена, която даже останала да живее в къщата на родителите му. С него се разбрали да си гледат децата от предходните бракове. Баща и не бил склонен, само че тя пристанала на Митко.

Майката Малинка описа още, че се обичали доста, само че Митко се дразнел на дребното й дете, което непрекъснато плачело за същинския си татко.

В залата стана ясно, че детето спяло непрекъснато на пода върху одеяло и през нощта, до момента в който двамата вършат обич на спалнята.

В злощастните дни Малинка избягала от болничното заведение, където детето било лекувано от пневмония. Стояла там 9 дни и избягала, тъй като решила, че Ангелчо е добре. Прибрала се вкъщи, а на идващия ден станала " белята “. Тя вършела някаква работа на долния етаж, а Митко бил при децата горе в стаята. Малкият Ангел плачел, а Митко го вдигнал и го хвърлил два пъти на леглото, при което детето паднало долу на земята. Преди това го удрял с ръце по тялото.  Детето почнало да повръща и изпаднало в безсъзнание. Напръскали го с вода по лицето и му дали да пие кока-кола. Тъй като детето не давало признаци да е живо, Митко взел нож, с който заплашил Малинка да не споделя на никого за случилото се, другояче ще убие и нея. След това свалили детето долу и потърсили помощ от майката на Митко. Закарали го в болничното заведение, където по-късно разбрали, че детето е мъртво още от вкъщи.

По време на съвещанието с изключение на Малинка, бяха разпитани още майката на обвинения и татко му. И двамата бяха безапелационни, че Митко се отнасял добре с Ангелчо, че не го е бил в никакъв случай. Казаха още, че двамата с Малинка се обичали доста,  държали се непрекъснато за ръцете. След гибелта на детето и задържането в ареста на Митко, Малинка си намерила още на втория месец различен мъж, с който заживели дружно. Голямото й дете останало да живее при нейната майка и първия и мъж. Тя останала свободна от деца. И си направила клип, който записала в ТикТок. На него Малинка играе кючек по време на следващата си сватбата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР