Varna24.bg 18-то издание на националния конкурс за детска красота и таланти

...
Varna24.bg
18-то издание на националния конкурс за детска красота и таланти
Коментари Харесай

Варна отново е домакин на националния конкурс за детска красота и талант

 Varna24.bg 18-то издание на националния конкурс за детска хубост и гении - Малка Мис и Малък Мистър България 2020, ще се организира през днешния ден в курорта Златни пясъци, оповестиха за Varna24.bg уредниците.

Над 50 деца, спечелили в районните състезания, репетират старателно към този момент два дни. Организатор и лицензиант на състезанието е организация " Интерсаунд ". Организаторите на състезанието са подготвили забавна стратегия:

Парад на градовете – делегациите се показват с истински стратегии, радостен карнавал за деца и родители и арт фестивал - NEW STARS 2020.

Финалният стадий ще бъде през днешния ден от 18 часа на огромната сцена пред хотел " Адмирал " в морския ни курорт. Спектакълът ще протече в три тура.

Като за начало: атрактивно разкриване с танц на участниците, облечени в униформа на състезанието. Вториият тур е за най-впечатляващото дефиле, което ще трансформира сцената в баснословен палат, а принцове и принцеси в чудни блестящи рокли ще се показват пред публиката. Третият кръг е отдаден на гениите на дребните участници. Те ще завоюват сърцата на феновете и журито с песни, танци и други артистични умения.

Председател на журито ще бъде госпожа Ирина Папазова, президент на организация " Интерсаунд ", а до нея ще застанат топ-модела Лина Тодорова, районния управител на организацията Анелия Проданова, миналогодишните носители на купата, светския PR и изобретател на гении Десо Димитров и др.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР