Varna24.bg Трафикът във Варна е все по-кошмарен и затруднен заради

...
Varna24.bg Трафикът във Варна е все по-кошмарен и затруднен заради
Коментари Харесай

Трафикът във Варна все по-кошмарен заради новия бул. Левски

Varna24.bg Трафикът във Варна е все по-кошмарен и усложнен поради построяването на новия бул. " Левски ", видя кореспондент на Varna24.bg

Най-проблемно е прекосяването на колоната от коли в двете посоки в едното платно под ВиК Варна по бул. " Цар Освободител ",  по бул. " Владислав " в региона на Автогарата и по бул. " Сливница " в района на Техникумите.

Напрежението сред водачите ескалира в час пик заран рано и вечер, когато хората отиват или се прибират от работа. Тази заран малко след 8 часа пасажери по линия №20 в посока Червения площад стояха като заложници в рейс без климатик и с брандирани стъкла към 15 минути заради обстоятелството, че рейсът не беше пропуснат да мине от насрещнодвижещите се коли. Задръстванията в посока кварталите пък стигаха до Червения площад. По-дръзки водачи направиха безумни маневри с риск от произшествия, като заобиколиха колоната от коли по насъбраната пръст, там където е ситуирана тежката техника на компания " Хидрострой ".

Очевидно е, че за празника на Варна главните трасета на булеварда няма по какъв начин да са подготвени. Добре би било обаче да се сътвори малко по-добра организация на придвижване посредством слагането на полицейски екипи или регулировчици, които да управляват пропускателния режим, до момента в който траят ремонтите. В противоположен случай рискът от злополуки и катастрофи е голям.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР