Varna24.bg Свидетели са в потрес от видяното тази сутрин на

...
Varna24.bg Свидетели са в потрес от видяното тази сутрин на
Коментари Харесай

Свидетели са в потрес от трагедията на автобусната спирка във Варна, водачът е в шок!

 Varna24.bg Свидетели са в шок от видяното тази заран на автобусната спирка на " Тракия ", където млад водач опустоши няколко индивида. Сред потърпевшите е имало и две деца, споделиха за Varna24.bg хора, станали очевидци на нещастието. 

Младият лидер на длъжностен автомобил стоеше в профил със свои близки, само че отхвърли да разяснява по какъв начин се е стигнало до злополуката. Придружителите му обясниха, че младежът е в цялостен потрес от случилото се.

Една от свидетелките описа, че след тежката акцидент младежът споделили, че са му отказали спирачките. 

" Видях една жена лежеше запратена под таксито, което беше спряло на близо, различен мъж лежеше безпомощен на спирката ", описа една от свидетелките. 

" Трясъкът беше заплашителен, като на война. Момчето от автомобила плачеше, сподели, че му е отказала спирачката. На земята имаше три дами и две деца. Дойдоха три коли за спешна помощ, аз продължих, тъй като бях с внука ми и не желаех да гледа тоя смут. Беше нещо ужасно! Аз видях три дами и две деца да лежат под колата. Хората бяха живи, мърдаха...Аз се изплаших и продължихме, да не гледа дребния ", описа Недялка Петрова.  

Припомняме, че тежкият инцидент стана тази заран, към 07:40 часа, на бул. " Владислав Варненчик ", на автобусна спирка " Тракия ".

21-годишният лидер на л.а. " Фолксваген ", по време на придвижване, заради неизяснени все още аргументи, губи надзор над МПС и се качва на тротоара, където блъска трима души, стоящи на спирката.

Тримата са отведени в болнично заведение неотложно. Към момента текат прегледи за изясняване на контузиите им.

Работата по определяне на детайлите и събитията към случая продължава.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР