Varna24.bg След публикация на Varna24.bg и поредна жалба на гражданин

...
Varna24.bg След публикация на Varna24.bg и поредна жалба на гражданин
Коментари Харесай

Светкавично възстановиха преградните огради по бул.Сливница

Varna24.bg След обява на Varna24.bg и поредна тъжба на жител до Община Варна, от локалната институция последва светкавична реакция за възобновяване на отстранен парапет от преградна ограда по бул. " Сливница ".  Ето какво показа наш четец, подал информация до медията ни:

" Благодаря Ви за обявата и нека да доближи до хората и да не протягат ръка повече. Не мога по никакъв метод да схвана бащите, майките, бабите и дядовците държащи за ръчичка децата си, натоварени с раници, прибиращи се от учебно заведение или отиващи на учебно заведение да се провират сред колоните от коли. Дори и да не е имало случай до в този момент, никой не е застрахован за в бъдеще, а и по този начин тези родители учат децата си, по тази причина парапета би трябвало да е цялостен, другояче хората сами не се стопират, това е видно. 

Искам също по този начин да ви уведомя, че секцията е въстановена и да  благодаря на Община Варна и на виновните за решаването на такива проблеми, за светкавичната им реакция и за въстановяването/отремонтирането на секцията от парапета. Лично аз останах изумен когато видях, че към този момент е сложена. Важното е че реакцията беше мигновена.  

Остава да забележим какъв брой време ще оцелее защитния парапет, който апропо е обект на вандализъм единствено на това място. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР