Varna24.bg Силният вятър обрули листата на дърветата във Варна и

...
Varna24.bg Силният вятър обрули листата на дърветата във Варна и
Коментари Харесай

Силният вятър застла улиците на Варна с цветни килими

Varna24.bg Силният вятър обрули листата на дърветата във Варна и застла улиците като с пъстър килим, видя кореспондент на Varna24.bg .

Дъжд валя цяла нощ над морската столица и продължава и все още.

От пресцентъра на полицията оповестиха за медията ни, че през нощта са подадени три сигнала за оказване на техническа помощ, един от който за паднали клони.

Според синоптиците денем преваляванията ще продължат – на север от сняг, а на юг до обяд от дъжд, само че следобяд и там към този момент от сняг. В Дунавската низина ще се натрупа снежна завивка до 10 см, само че заради мощния вятър на доста места ще има снегонавявания. При обръщането на дъжда в сняг и със спадането на температурите са вероятни и поледици. Привечер преваляванията ще отслабнат и тук-там краткотрайно ще спрат. Вятърът от север-североизток ще се завърти от север и ще е сдържан, по Черноморието мощен, с бурни пориви. С него ще продължи да нахлува леден въздух и дневните температури в Дунавската низина ще са негативни – към -2 градуса, преобладаващите за останалите елементи на региона сред 0 и 5, а в крайните югоизточни места към момента високи - до +10. За Варна към 4. Вълнение на морето 4-5 бала. Температура на морската вода 10-13 градуса.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР