Varna24.bg шефът на Центъра за спешна медицинска помощ д-р Мая

...
Varna24.bg шефът на Центъра за спешна медицинска помощ д-р Мая
Коментари Харесай

Варненски лекари тръгнаха за родилка към бедстващо село, но останаха в плен на преспите

Varna24.bg шефът на Центъра за незабавна здравна помощ доктор Мая Рашева. 
По пътя към Ветрино обаче машината се чупи и лекарите остават в плен на зимните преспи по затворените пътища в региона. Със съдействието на регионалния шеф Стоян Пасев и кметове в региона се стига въпреки всичко до удобна развръзка. 
От центъра изпращат кола за спешна помощ, която пресреща родилката, откарана от околните до с. Михалич, където може да се направи връзка с екипа и по този начин бъдещата майка стига сполучливо до Варна, където е настанена за идно раждане. 
Притеснението на доктор Рашева обаче е дали ще може първият екип да си стигне сполучливо още веднъж до Варна, показа тя за медията ни. 
По-рано през днешния ден от пресцентъра на полицията оповестиха за Varna24.bg , че през вчерашния ден в най-бурното време е било оказано подпомагане за извозването на двама пациенти на хемодиализа от региона. 
Общо 9 сигнала са подадени за миналото денонощие. Сред тях има такива за откъртена изолираност на постройка и паднали строителни пана, както и за закъсали коли в региона на Провадия, Дългопол и Ветрино. 
Във Варна до този миг няма информация за закъсали коли или хора, които се нуждаят от помощ.    
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР