Varna24.bg Семейство от Варна е готово да се раздели с

...
Varna24.bg Семейство от Варна е готово да се раздели с
Коментари Харесай

Семейство от Варна подарява домашния си любимец, за да помогне на болно момченце

Varna24.bg Семейство от Варна е готово да се раздели с един от четирите си домашни си любимци, с цел да помогне на болно момченце да живее, научи Varna24.bg .
Ето какво показа стопанинът на рядка порода кученце, подготвен да се раздели с него в името на благородната идея:
"Тази хубавица ще я подаря на някой Човек. Той от своя страна ще подари сума по сметката на Алексче. Кучето ще навърши 2 години навръх Коледа и е от рядката порода Китайско качулато куче - Паупърдъф (облечен тип).Кучето е обезпаразитено. Яде всичко, извънредно любвеобилно и прелестен приятел.
Предлагам за начална цена 200 лв.. Има бяло потекло. "
Александър Атанасов Атанасов от Сливен е с сложена диагноза - детска спинална мускулна недоразвитост, I вид - автономно-рецесивно генетично заболяване, което визира деца в кърмаческа възраст. До последно освен това заболяване мозъкът остава непокътнат и пациентите са умни, лъчезарни, отзивчиви, а в доста от случаите - сполучливи и пълноценни персони, без значение от физическите си ограничавания и компликациите, с които болестта ги среща.
У нас на тези деца дават няколко години живот, 0% вяра и липсват рекомендации и насоки за ръководство на болестта.
Пациентите със СМА се нуждаят от ежедневна и непрекъсната терапия на няколко равнища. Те страдат от изключителна мускулна уязвимост, не се нуждаят от интелектуална поддръжка и са със специфични потребности, разнообразни от други постоянно срещани болести. Необходими са им: съоръжение, подпомагащо дихателните и белодробните функционалности и дихателна рехабилитация, кинезитерапия, ерготерапия, акватерапия и други. Помощни средства от най-ранна възраст - машини, подпомагащи дишането и откашлянето, шини подпомагащи изправянето и прохождането, вертикализатори, проходилки и подобаващи инвалидни колички, даващи независимост и самостоятелност.
Вече са събрани средствата, нужни за апарати за Алекс. На този стадий се набират средства с цел да се покрият разноските за поддържане на положението на болестта като рехабилитация, особено съоръжение което се изисква с времето, консумативи.
Дарителската сметка ще бъде ориентирана и към заминаването в Италия и включването на Алекс в пробно лекуване,което дава късмет за живот, който в България отписват и което се дефинира от превъзмогване на техния статут като италиански жители, фонда за лекуване в чужбина не го поема.

Сметка за Алекс нужна от тук нататък за разноски по лекуване е: 70001522116375
IBAN: BG88UNCR70001522116375
SWIFТ
UNCRBGSF

Тел. за връзка 0898891766
Ивелина Александрова Атанасова

Повече информация може да откриете на страницата Шанс За Живот На Малкия Александър
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР