Varna24.bg публикува коментара на Румен Динчев, споделен в групата Виждам

...
Varna24.bg публикува коментара на Румен Динчев, споделен в групата Виждам
Коментари Харесай

Варненец: Не! Не искам да блокирате кръстовища за мое добро!


Varna24.bg разгласява коментара на Румен Динчев, споделен в групата " Виждам те КАТ-Варна " без редакторска интервенция:  

" Тази заран, по малкия екран една млада дама енергично ми обясняваше по какъв начин тя и нейните високо образовани съидейници блокирали Орлов мост - ЗАРАДИ МЕН, тъй като аз съм неподвижен, не разбирам какъв брой това е значимо и не излизам да стачкувам, а те, горкичките, се жертват за моето ярко бъдеще.

Искам да поясня на въпросните младежи:

Аз съм упражнил правото си на глас предоставено ми от конституцията.

Не съм неподвижен, а просто не съм склонен с вас.

Лично съм водил митинг-шествие през 1997 г, само че тогава имаше идея - комунистите бяха сринали заплатите до 4-5 $.

Вие не може да протестирате от мое име и в моя изгода, тъй като аз не съм ви упълномощил за това.

Високообразовани и квалифицирани младежи, имате право да протестирате и аз одобрявам това, само че нямате право да ми натрапвате вашите възгледи и откакто аз не се причислявам към вас, да декларирате, че го вършиме за мое положително!

Може и да сте приключили зад граница (не че това ви дава някакво преимущество пред мен, ученик на най-престижния университет в България - ВНВМУ), само че някак си с този факт желаете да ми внушите претенцията, че вие разбирате повече от народна власт, в сравнение с аз.

Не, младежи, не сте наясно с главното предписание на демокрацията: " Правото на индивида се простира до там, до където не погазва правото на различен ". В случая, вие безусловно пренебрегвате, моят избор, моето мнение, а от горната страна на всичкото си позволявате да ме назидавате.

Благодаря - не! Не желая да блокирате кръстовища " за мое положително "! "

Както медията ни осведоми, в последните дни съществено ескалира напрежението измежду жителите на морската столица, които не са съгласни с дейностите на протестиращите.

В групата " Виждам те КАТ-Варна " има апели варненци да се обединят и принудят протестиращите да вдигнат блокадата на града, както и гледище институциите и органите на реда да се намесят за възобновяване на естествения темп на живот. 

Припомняме, че поради блокадата компания " Граски превоз " бе принудена да промени маршрута на седем автобусни линии.  

Вчера до кмета на града Иван Портних бе изпратено искане за незабавни дейности от представители на туристическия отрасъл, които показаха паниката си за отрицателните последствия за нежния туристически сезон поради дейностите на протестиращите. 

Преди дни медията ни разгласява и коментар от бременна жена, принудена да стои с часове в тапите на блокирания Аспарухов мост.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР