Varna24.bg припомня, че системата за прием в общинските детските ясли

...
Varna24.bg припомня, че системата за прием в общинските детските ясли
Коментари Харесай

Днес отварят системата за прием в детските ясли във Варна

 Varna24.bg напомня, че системата за банкет в общинските детските ясли ще бъде дейна от през днешния ден, 11.01.2021 (понеделник), след 10 ч.

От дирекция " Здравеопазване “ към Община Варна оповестяват, че всеки родител, който желае детето му да взе участие в класирания за банкет в детска ясла през 2021 година, е належащо да записва ново заявление. Всички заявки, подадени през предходната година, са неактивни и е належащо да се записват нови. 

Родителят може да кандидатства за банкет на дете във всички детски ясли на територията на общината, без значение от региона на местоживеене. Електронната система за банкет е отворена за регистрация  целогодишно, като се изключи три дни преди оповестяване на всяко класиране. Входящият номер на заявката няма значение, децата влизат в низходящ ред по брой точки, а при равни условия се ползва функционалност по генериране на инцидентни цифри и децата се подреждат във прогресивен ред по инцидентно число. При класирането ще се взема поради и подредбата на мечтаните детски ясли в заявката, като за всяко предпочитание ще се начисляват спомагателен брой точки. По този метод детето ще има опция да се класира по най-предходно предпочитание. 

Двете огромни класирания за детските ясли ще се проведат през месец май и месец август. При съществуване на свободни места се плануват и други класирания. Повече детайлности ще бъдат оповестени в " График на дейностите по приемане на децата в детските ясли на територията на Община Варна през 2021 година “ на уеб страницата на Община Варна, след отваряне на системата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР