Varna24.bg Председателят на Синдиката на българските учители Янка Такева посети

...
Varna24.bg Председателят на Синдиката на българските учители Янка Такева посети
Коментари Харесай

Янка Такева във Варна: Кметът Портних изведе образованието като приоритет

Varna24.bg Председателят на Синдиката на българските учители Янка Такева посети през днешния ден Варна, с цел да връчи купата за първото място на варненския училищен тим в спартакиада, проведена от Съюза на българските учители с интернационално присъединяване, съобщи кореспондент на Varna24.bg

" Особено ми е прелестно през днешния ден да бъда във Варна, тъй като господин Портних е най-хубавият обществен сътрудник на Синдиката на българските учители. Той е индивидът, който изведе в община Варна образованието като приоритет. Продължи традициите по провеждането на толкоз стойностни и качествени конференции, касаещи ролята на цифровите и осведомителните технологии за развиването освен на просветителната система, само че и бъдещето на пазара на труда. Винаги съм казвала, че светското обучение е една просторност на знанието за развиването на една млада персона, на един човек, който би трябвало да поеме пътя си. Това става с помощта на учебното заведение и учителите. Но това не може да бъде в цялост, в случай че я няма вярата. Вчера се срещнахме с негово високопреосвещенство митрополит Йоан. Искам да благодаря на всички шефове в учебните заведения, които образуваха групи за проучването на тези добродетели за човещина и взаимопомощ, които дава православното образование. Що се отнася до спортистите на Варна, те имат поддръжката на общината. Колегите от Азербайджан, които пристигнаха на нашата спартакиада и дойдоха да прегледат Варна споделиха, че градът е прелестен. Тук има топлота, има прегръдка. Тук има лъчение. Тук има нещо доста по-различно от студения Баку и доста ни харесва, споделиха те... ", описа госпожа Такева. 

" От 14 спартакиади, варненският тим в 11 е преди всичко, което приказва за здрав дух в крепко тяло ", посочи шефът на дирекция " Образование " в Община Варна Лилия Христова. 

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР