Varna24.bg Подарък с неочакван бонус вгорчи настроението на момченце от

...
Varna24.bg Подарък с неочакван бонус вгорчи настроението на момченце от
Коментари Харесай

Подарък с бонус вгорчи рождения ден на малчуган от Варна

 Varna24.bg Подарък с непредвиден " бонус " вгорчи настроението на момченце от Варна на рождения му ден и сътвори същинска блъсканица измежду родители и посетители, научи Varna24.bg .

Случаят е от 26 септември, когато хлапак получава на празненството за рождения си ден дребен домакински любим като подарък. По-големият му брат и приятелката му вземат решение да зарадват детето с нов хамстер, защото преди месеци момченцето е имало подобен домакински любим, първият за него, и е претърпяло доста тежко загубата му. 

Затова младежите след дълга обиколка откриват в зоомагазин на известна верига по ул. " Георги Бенковски "  хамстер, който съвсем наподобява на остарелия домакински любим.

Момченцето е във екстаз и бърза да гушне новия си домакински любим, който бързо се предава от ръка на ръка измежду приятелчетата на празненството. До мига, в който майката на рожденика решава да прибере рошавото мишле, с цел да му спести напрежението и вижда, че то гъмжи от бълхи.

Естествено настава суматоха дали част от рисковите и кръвожадни гадинки не са плъзнали по децата и дома. Рожденикът започва да плаче, тъй като се тревожи, че и новият му домакински любим ще почине. Настоява да върнат " болния " подарък. 

Родителите обаче изясняват на детето, че положителният човек не постъпва по този начин с другар в потребност, когато той е болен и се нуждае от помощ. Затова още на идващия ден носят хамстера във ветеринарна лечебница, където им изписват препарат за отнасяне на нашествениците. Когато обработват с него хамстерчето виждат, че на доста места кожата му е разранена от нахапването. Гадинките били толкоз доста, че макар обработката доста от тях оживели. Последвало търсене на нови препарати, които да уморят бълхите без да застрашат живота на домашния любим. Отделно се наложило да бъде третирана и домашната среда, с цел да не плъзнат хапещите буболечки на всички места. 

Детето обаче било толкоз уплашено от случилото се, че не желаело да играе с хамстера и продължавало да страда и да се опасява, че може още веднъж да загуби домашния си любим. 

Семейството изрази пред медията ни дълбокото си отвращение от обстоятелството, че точно в зоомагазин се позволява по безконтролен и нечовечен метод животните да страдат, а по веригата закупените домашни любимци основават куп грижи на новите си стопани.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР