Varna24.bg Още интересна и любопитна информация за посещението на израелския

...
Varna24.bg Още интересна и любопитна информация за посещението на израелския
Коментари Харесай

Семейство Нетаняху за Ретро музея във Варна: Няма такъв музей в световен мащаб

Varna24.bg Още забавна и любопитна информация за визитата на израелския министър председател Бенямин Нетаняху в " Ретро музей " Варна и доста непубликувани до момента фотоси дава Varna24.bg на читателите.

На 1 ноември министър председателят на Израел Бенямин Нетаняху дойде във Варна, на работна аудиенция по покана на българския си сътрудник Бойко Борисов.

Докато двамата първи мъже обсъждаха въпроси от межуднародно значение в резиденция Евксиноград, първата дама на Израел Сара Нетаняху по рекомендация на фамилна другарка, посети най-голямата атракция в морската ни столица, а точно " Ретро музей “. Тя остана изумена от видяното!

Сара Нетаняху искрено се потопи в мемоари споделяйки, че вижда изложен в музея парфюм употребен от нейната майка, а още по–искрено се зарадва сядайки зад кормилото на първата си фамилна кола, Трабант модел 600 създаден през 1964 година

Под въздействие на прелестните усещания, с които остана от видяното в блестящата зала на " Ретро музей “, тя даде обещание да докара брачна половинка си на обиколка в музея.

Обещанието бе спазено и на 3 ноември при засилени ограничения за сигурност от страна на двете служби на България и Израел (НСО и Мосад), се организира визитата на височайшия посетител.

Семейство Нетаняху бяха ескортирани от близо двеста сътрудници на Мосад, а обиколката им в музея бе водена персонално от притежателя Цветан Атанасов, който влезе в ролята на гид. Първата двойка на Израел остана впечатлена от видяното и показа, че не е посещавала музей в международен мащаб, който да се приближава по качество до този във Варна.

На финала двамата оставиха своите усещания в книгата за похвали на музея:

" Със спомените от предишното – и признателността на сегашното и вяра да бъде бъдеще “

Сара и Бенямин Нетаняху

3 ноевмри 2018 година

Очаква се напълно скоро музеят да посети и Бойко Борисов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР