Varna24.bg Обстановката във Варна е под контрол, наясно сме, че

...
Varna24.bg Обстановката във Варна е под контрол, наясно сме, че
Коментари Харесай

Община Варна: Обстановката е под контрол, обработват се основните булеварди и улици

Varna24.bg Обстановката във Варна е под надзор, наясно сме, че има мощни снегонавявания, вятърът е мощен, само че съществени натрупвания по главните булеварди няма. Трафикът е доста натоварен, по тази причина има големи тапи. Това разяснява за Varna2.bg Купен Пашов, шеф отдел "Дейности по отбрана на популацията " в Община Варна.

Тази заран снегопочистващата техника е обработвала най-вече с луга главните пътни артерии, като сред 7 и 8 часа екипите са се сменяли, по тази причина в този времеви период не  е работено. 
Купен Пашов се ангажира да ревизира сигнала ни, че снегорините се движат с вдигнати гребла, макар, че по главните пътни артерии към този момент има насъбран сняг, под който има и лед, което мощно затруднява трафика в града. 
Той добави, че всички детски, образователни и болнични заведения са отоплени и досега няма сигнали за закъсали коли и рейсове във Варна. 
По-критично било ситуацията по пътя от "Аспарухово " към Белослав, където имало проблем с пътуващите от с. Константиново поради заледени и заснежени пътни сектори. Областно пътно ръководство е осведомено и се чака да вземе съответни ограничения по почистване и обезопасяване на пътя.  
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР