Varna24.bg.На територията на града няма инцидент, който да налага подобна

...
Varna24.bg.На територията на града няма инцидент, който да налага подобна
Коментари Харесай

Десетина забързани патрулки с пуснати сирени шашнаха варненци

Varna24.bg .

" На територията на града няма случай, който да постанова сходна обстановка ", бе коментарът от пресслужбата на полицията във Варна. 

Вероятно засиленото полицейско наличие е по отношение на визитата на израелският министър председател Бенямин Нетаняху, който през днешния ден е на работно посещаване в България по покана на българския министър-председател Бойко Борисов.

Припомняме, че през днешния ден в резиденция " Евксиноград “ двамата ще проведат среща на четири очи, която ще бъде последвана от пленарно съвещание. По време на диалозите ще бъдат разисквани двустранните връзки в области от съвместен интерес, като акцент ще бъде подложен върху интернационалните и районни тематики.

По мотив на височайшата аудиенция на Нетаняху, както и на други водачи на следващия ден в резиденция Евксиноград, през вчерашния ден шефа на ОД Министерство на вътрешните работи Варна комисар Даниел Пашов посочи, че ще бъдат взети всички нужни ограничения за сигурност освен от българска страна, само че и от страна на страните, чийто водачи ще гостуват край Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР