Varna24.bg Изпеченият рецидивист Симеон Стоянчов бе конвоиран преди минути в

...
Varna24.bg Изпеченият рецидивист Симеон Стоянчов бе конвоиран преди минути в
Коментари Харесай

Докараха Малката Рижа окован с вериги! Ще го съдят за поредното геройство!

Varna24.bg Изпеченият рецидивист Симеон Стоянчов бе конвоиран преди минути в съда, предава кореспондент на Burgas24.bg . След минути се чака да стартира разпоредителното съвещание по делото против Малката Рижа.

Припомняме, че той е обвинен за кражбата на мотор " Кавазаки “ на стойност 1 750 лева след приложимост на мощ и закани. Случаят е от февруари, тази година, когато Малката Рижа пътувал с такси и спрял наоколо до дома на очевидеца Г. в на  ул. " Априлци “. Слизайки от колата, влезнал в двора на къщата, като се насочил към стоящия там Атанас Ненов, който обличал мотоциклетна  екипировка  директно до мотоциклета си марка " Кавазаки “  модел ЗХ 600. Обвиняемият почнал да приказва, че моторът е доста прекрасен и желае да го покара.

Свидетелят удостоверил, че моторът добре върви, само че отказал да го даде на обвинения. Това било неведнъж казано, само че без значение от отхвърли на Ненов, Стоянчов се обърнал внезапно към него и с друг,  заплашителен  и озлобен звук му споделил да млъква, по-късно добавил, че в случай че не му даде мотора да го покара, ще го пребие. Малката Рижа вдигнал степенката и без да желае позволение,  почнал да избутва мотора на заден ход от двора на къщата към улицата. Свидетелят не го спрял от боязън, че в случай че се опита да му препречи пътя, Стоянчов ще извърши заканата си.

Независимо от опитите на потърпевшия и неговите другари да се свържат с Малката Рижа и да го убедят да върне мотоциклета, едвам на идващия ден, обвиненият го изоставил на бензиностанция в " Меден рудник “.

За закононарушението Законът планува от 3 до 12 години затвор. Процесът трябваше да започва в края на септември, само че бе отсрочен за октомври.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР