Varna24.bg Гюлсевен, която заедно с дъщеря си овърша бургаски магазини

...
Varna24.bg Гюлсевен, която заедно с дъщеря си овърша бургаски магазини
Коментари Харесай

Крадлата на маркови дрехи избухна в плач: Пуснете ме вкъщи, не съм добре с нервите!

Varna24.bg Гюлсевен, която дружно с щерка си овърша бургаски магазини и отмъкна маркови рокли, рухна в правосъдната зала, съобщи кореспондент на Burgas24.bg.

Още щом се изправи пред арбитър Анатоли Бобоков,  53-годишната жена изпадна в нервна рецесия, цялата се разтрепери и стартира да рони крокодилски сълзи. Наложи се магистратът да я успокоява.

Крадлата на маркови облекла изиска да бъде пусната под домакински арест, като посочи редица болести. " Не съм яла, не съм спала. Много съм зле душевен. Освен това имам проблеми с бъбреците. Не знаех какво върша ", изхлипа Гюлсевен. Пред съда тя изясни, че съжалява за стореното.

 По време на съвещанието стана ясно, че това не е първата престъпна демонстрация на дамата с ловки пръсти. Тя е с влезнала в действие присъда от март тази година и е направила 10 обири в Бургас, Малко Търново, Варна, Исперих и други градове.

 В последна сметка съдът се смили над задържаната и реши тя да бъде пусната под домакински арест, който да изтърпи в къщата си в исперихското село Свищаре. Дъщеря й Филиз Мехмед също е привлечена към наказателна отговорност, само че е пусната с подписка.

" Благодаря ви господин арбитър ", обърна се плачейки Гюлсевен към арбитър Бобоков.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР