Varna24.bg Читателка се свърза с Plovdiv24.bg, за да се оплаче

...
Varna24.bg Читателка се свърза с Plovdiv24.bg, за да се оплаче
Коментари Харесай

Викане, рев и заплахи в салон за красота, клиентка се оказа мъж!

Varna24.bg Читателка се свърза с Plovdiv24.bg, с цел да се оплаче от отношението в студио за хубост в центъра на града. Ето защо става дума:

" Здравейте! На11 март бях клиент на салон за хубост " Nika Nails Queen ", намиращ се на бул. " Мария Луиза " 71. И за мое голямо страдание претърпях смут. Първо за сумата от 40 лв. получих нерви, трепети и психическо разтройство и базисен цвят на ръцете без нито една украса или подробност. И всичкото това без да ми се издаде касов бон. Второ, помолих да не ми бъдат променяни формата и дължината на ноктите... ноо уви, трансформираха ги. Това беше, повярвайте ми, едно кошмарно вървене на маникюр! И да ме надцакат с едноцветен лак им лиши цели 4 часа! До напускането на обекта аз не получих касова записка за сумата, която заплащам.

Дами, призовавам ви за нищо на света да не посещавате този салон за хубост. В града има задоволително други експерти в сферата, при които можете да отидете, с цел да поддържате женската си хубост. На никого не е прелестно да не му се оправдаят упованията, изключително, в случай че отиде в сякаш толкоз първокласен салон и заплати от джоба си пари, които изобщо не са заслужили. "

Потърсихме и мнение от салона за хубост. Ето какво ни описаха:

" Здравейте! Клиентката в действителност е мъж! Записа час за 11.03.2019 година за 11:00 ч. сутринта за поддръжка на гел. По принцип в салона работим 5 девойки и в нашата страница се качват фотоси с името на момичето, което е предписание маникюра. След забавяне от страна на клиента и след идването му декларира, че ще желае тежки украшения, които по принцип извършвам единствено аз, само че клиентът авансово не е предявил искания кой ще го обслужва!

След като схваща за по този начин създалата се обстановка, клиентът става много несъответстващ, стартира да се държи даже леко заплашително, при което момичето, което го обслужва, се свързва с колежка и я моли да пристигна, с цел да не бъде сама с този клиент.

Поради несъответстващото поведение на клиента - кряскане, плач, смях и така нататък двете девойки няколко пъти му изясняват, че откакто е неудовлетворен могат да приключат процедурата в този миг и той да си тръгне, без да заплаща за нея. Въпреки всичко клиентът държи процедурата да бъде завършена. Заради нервните му прояви процедурата е траяла 4 часа. След привършване на процедурата, момичето, което го обслужва през цялото време, му споделя, че нищо не дължи, само че той все пак хвърля 40 лв., прави следващата сцена и незабавно си потегля.

Касов бон е пуснат (прилагам снимка), а след тази обстановка момичето, което го е обслужвало, си подава молбата за овакантяване, защото не желае да работи с такива клиенти, поради които се усеща застрашена по време на работа. Клиентът е извънредно несъответстващ, недодялан, застрашителен и пошъл. Прилагам фотоси на диалога, в който е записан часът. Това е единственият клиент за деня! Благодаря, че се свързахте и с мен, тъй като обстановката в действителност е много по-различна от описаната! ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР