Varna24.bg Бобокови съм ги виждал един път през живота си

...
Varna24.bg Бобокови съм ги виждал един път през живота си
Коментари Харесай

Проговориха мощни бизнесмени във връзка с онзи списък! Отрекоха всичко!

 Varna24.bg " Бобокови съм ги виждал веднъж през живота си и да ги срещна, не мога да ги позная. Тъй че какви 150, 200, 300 млн., това са несериозни неща. Аз в този момент слушам от вас това нещо “, по този начин Георги Гергов от Българска социалистическа партия разяснява обстоятелството, че името му попада в лист с имена и суми против тях, открит по време на обиските на единия от арестуваните за аферата с боклука, изнесен от прокуратурата като А. Б.

Второ в листата е името Гриша. Гриша Ганчев допусна, че не става въпрос за него, защото не се познава с братя Бобокови и отхвърли да приказва обществено, оповестява bTV. Алексей Петров също отхвърли коментар. 120 милиона лв. стоят против името на оръжейния огромен предприемач Петър Манджуков. Той удостовери, че се познава с Пламен Бобоков и имат общ бизнес в Узбекистан.

" Отхвърлям, че имам сходни суми във взаимоотношенията си с Пламен Бобоков. Нито на някого дължа, нито някой на мен ми дължи такива суми “, съобщи Манджуков. Според него този лист е остаряло изследване на финансовото положение на предприемачите - част от тях са в някогашния бизнес клуб " Възраждане ".

Създаден е 2001 година за да пази ползите на водещия бизнес в България. Версията за оценка на финансови благоприятни условия към този момент се споделя от анализатори, само че повода за разгласяването на листата към този момент е мистерия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР