Варна за седми път е домакин на Световната купа по

...
Варна за седми път е домакин на Световната купа по
Коментари Харесай

Еди Пенев: Надявам се да имам по-добър резултат на финала

Варна за седми път е хазаин на Световната купа по спортна гимнастика. В шампионата, който ще продължи до 28 май, вземат участие част от най-хубавите състезатели в света.

От българите през уикенда, като !

„ Играх на земя, това ми един от най-силните уреди. Както разбирам, не съм гледал резултатите, само че съм на второ място към този момент. Представянето ми не беше от най-хубавите, само че въпреки всичко оправих. Надявам се да имам по-добър резултат на финала “, съобщи Пенев пред камерата на Българска национална телевизия за предаването „ България в 60 минути “.

„ Вече седма поредна година сме домакини на Световната купа по спортна гимнастика за мъже и дами, за което благодарим на град Варна за прелестното домакинство. По отношение на надпреварата, не повече от двама представители на България могат да вземат присъединяване в квалификациите на обособените уреди. Днес имахме участници на земя, кон и халки. В лицето на Еди Пенев видяхме едно прелестно изиграване на земя, което го отрежда с втори резултат в квалификациите. Той е с прелестен късмет за първото място във финалите. В утрешния ден следва да следим прескок, успоредка и висилка при мъжете и греда и земя при дамите. Божидар Златанов, Йордан Александров са с доста огромни шансове на успоредка и на висилка. На прескока още веднъж ще стискаме палци на Димитър Димитров и на Еди Пенев. Реално сме в елита, в доста мощна конкуренция се преборваме и съумяваме. За нас най-важни за квотите за олимпийските игри в Париж. Всички са здрави и упражняват с огромна упоритости за триумф “, съобщи от своя страна Йордан Йовчев.

Целия репортаж вижте във видеото!




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР