върна за ново обсъждане разпоредби от измененията в закона, свързани

...
върна за ново обсъждане разпоредби от измененията в закона, свързани
Коментари Харесай

Караянчева: Баби от БСП ми казват: Вразумете ги нашите, защото ние не искаме машини


върна за ново разискване разпореждания от промените в закона, свързани с паралелното гласоподаване в една секция с хартиени бюлетини и с машини и с прехвърлянето на отговорността на ЦИК за наемане или закупуване на машините. 

Държавният глава възрази и против анулацията на законовата възбрана посредством народен референдум да бъдат решавани въпроси от компетентността на Велико национално заседание.

" Въвеждането на опцията за гласоподаване с хартиена бюлетина е по избор на гласоподавателите ", съобщи по време на дебатите в пленарната зала ръководителят на Народното събрание. 

" В офиса на ГЕРБ в Кърджали идват доста гласоподаватели на Българска социалистическа партия и споделят:  " Г-жо Караянчева, вразумете ги тези нашите, тъй като ние не желаеме машини. Това, което те ни оферират нас ни тормози ". Онзи ден същите баби пристигнаха да ни поздравят за това, което ще се случи ", акцентира тя, представена от " Фокус ".

" Относно това, което приказват за операции - е следващата мантра, която повтарят тук от трибуната от Народното събрание и по медии ", добави Караянчева.

Според нея Българска социалистическа партия си търсят опрощение за идна изборна загуба.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР