Варна. Скъпи родители, в Деня на възрастните хора приемете уважението

...
Варна. Скъпи родители, в Деня на възрастните хора приемете уважението
Коментари Харесай

Корнелия Нинова в Деня на възрастните хора: Няма да спрем да се борим за вас

Варна. „ Скъпи родители, в Деня на възрастните хора приемете уважението и обичта ни за това, че вие сте строителите на България. През вашата младост, с вашия труд, с вашия възторг, с сила и любов към отечеството, сте построили и стопанска система, и земеделие, и обучение, и просвета, за което сме ви признателни и в никакъв случай няма да забравим. ” Това съобщи в дома за възрастни хора " Гергана " във Варна водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, оповестиха от пресцентъра на Националния съвет на Българска социалистическа партия.
„ Разбира се, политиците в такива дни би трябвало са кажем дали на каузи изпълняваме това почитание. Законът за възрастните хора, който Българска социалистическа партия създаде, към този момент е импортиран в Народното събрание и другата седмица ще се прегледа. С този закон освен на думи, само че и с дейности потвърждаваме, че сме загрижени, че желаеме да ви създадем условия през днешния ден, на вашата възраст да живеете пълноценно, да имате обществени контакти. Няма да спрем да се борим за преизчисляване на всички пенсии. Това ще докара до увеличение на пенсиите с сред 20 и 30 %. Ще продължим да се борим за вас ”, съобщи също водачът на Българска социалистическа партия в дома за възрастни хора.
„ Бъдете здрави, нека усещате уважението на обществото, обичта на околните си хора, нашите ги имате ”, пожела Корнелия Нинова на хората от вкъщи.
От името на Българска социалистическа партия бе направено подаяние за потребностите на дома за възрастни хора на стойност 2000 лева.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР