Варна ще се включи днес - 15 април в международната

...
Варна ще се включи днес - 15 април в международната
Коментари Харесай

Варна се включва днес в международната инициатива С велосипеди срещу зависимостите

Варна ще се включи през днешния ден - 15 април в интернационалната самодейност " С колела против зависимостите ". Сборният пункт е " Козриката ", а часът 10:45, съобщи moreto.net.

Целта е да се насочи вниманието на обществото към проблемите свързани с нездравословните въздействия създаващи пристрастяване - цигари, алкохол, опиати, хазарт, а към тях желаеме да прибавим зависимостта към устройства (смарт, телевизия, компютри) и застоялия метод на живот.

" Елате, с цел да обиколим дружно Морската градина, да поговорим за зависимостите и да забележим кои ще завоюват награди ", зоват уредниците от Влоклуб Устрем.

За участващите ще разиграем Томбола с 10 награди, а най-голямата ще е Велосипед на стойност над 500 лв.. Дошлите най-рано на събитието, ще получат подарък светлоотразителни жилетки.

Инициативата се организира в 57 града на Гърция, Турция, Грузия, Азербайджан и Кипър по самодейност на Зеленият полумесец. Организатор за Варна е Велоклуб Устрем в партньорство с Българският юношески червен кръст - Варна.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР