Варна се включва в кампанията Влез в мрежата“ по Програма

...
Варна се включва в кампанията Влез в мрежата“ по Програма
Коментари Харесай

Варна става част от кампанията Влез в мрежата

 Варна се включва в акцията " Влез в мрежата “ по Програма " Развитие на човешките запаси “. Събитието в морската столица ще се организира на 30 юли (петък) от 18 часа на входа на Морската градина до Слънчевия часовник. Целта на акцията е са да показва по занимателен метод нуждата от цифрови умения.

Откриването ще бъде с танца Jerusalema Dance Challenge, с присъединяване на възпитаници от ОУ " Антон Страшимиров “ и от Общинския детски комплекс. След това е планувано съревнование сред 6 двойки - 1 юноша и 1 възрастен, с разнообразни онлайн интензивности, като задачата е учениците да покажат на възрастните обикновени цифрови умения, които са базови в днешната работна и персонална среда. Успоредно с това ще се събират оферти от жителите за бъдещето на Европа - посредством анкети на място и в уеб страницата на програмата. Идеите ще бъдат систематизирани и изпратени до Европейската комисия. За публиката е проведена и викторина с награди. Водещи на събитието са актьорите Сашо Кадиев и Катето Евро.

Партньори на програмата са Община Варна, Общинският детски комплекс, школа " Европейски мост “, ОУ " Антон Страшимиров “, асоциация " Био мрежа “ и други.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР