Варна се рекламира като дестинация на туристическото изложение TTR в

...
Варна се рекламира като дестинация на туристическото изложение TTR в
Коментари Харесай

Варна се рекламира като туристическа дестинация в Румъния

Варна се популяризира като дестинация на туристическото ревю TTR в румънската столица Букурещ, което се организира в интервала сред 15 и 18 март. Морската столица взе участие на националния информативен щанд, който е с повърхност от 300 кв. метра. Основен фокус в представянето й е морско-ваканционният туризъм и благоприятни условия за уикенд туризъм, както и спа и уелнес почивки, комбинирани с културни направления.



На осведомителната будка на Община Варна се раздават рекламни материали, карти и сувенири, които дават информация за естествените забележителности, богатото културно-историческо завещание и транспортната съгласуваност в града. В непосредственост е ситуирани фото павилион, къдетопосетителите могат да се пренесат в разнообразни дестинации в България.



Варна и регионътса добре познати измежду румънската аудитория и се следи нараснал интерес към дестинацията, разяснява заместник-кметът Снежана Апостолова, която взе участие в ревюто. Тя организира поредност от работни срещи с Лучиан Рус - държавен секретар в Министерство на стопанската система, предприемачеството и туризма в Румъния, Радко Влаев - ексклузивен и пълномощен дипломат в северната ни съседка, кактои с Ивайло Маринов – консултант, началник на службата по търговско-икономическите въпроси.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР