Варна се присъедини към световната общност в отбелязването на 100-годишнината

...
Варна се присъедини към световната общност в отбелязването на 100-годишнината
Коментари Харесай

Варна почете 100-годишнината от рождението на Шарл Азнавур

Варна се причисли към международната общественост в отбелязването на 100-годишнината от рождението Шарл Азнавур с тържествена гала на паметника на краля на френския шансон на пл. „ Съединение “. Кметът Благомир Коцев беше измежду формалните посетители на събитието, проведено от Общоарменски благотворителен съюз „ Парекордзаган “ – Варна. Той сервира цветя в символ на бездънен реверанс пред гения на световноизвестния артист, текстописец и артист.

" Това, че през днешния ден, на това място, сме се събрали представители на толкоз доста общности, приказва за голямата сплотяваща мощ на тази велика френско-арменска персона. Той за нас е освен артист и стихотворец, а дипломат на мира ", казаКоцев.

На събитието участваха доста публични лица, измежду които Н. Пр. Армен Едигарян - дипломат на Република Армения в България, регионалният шеф проф. Андрияна Андреева, народни представители и политици. Много жители, представители на арменската общественост във Варна, също сервираха цветя пред мемориала на Маестрото.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР