Варна. При изключителен интерес протече второто издание на кариерния форум

...
Варна. При изключителен интерес протече второто издание на кариерния форум
Коментари Харесай

Електроенергийният системен оператор участва с щанд във второто издание на кариерния форум „ЗаЕдно в бъдещето“ на Техническия университет във Варна

Варна. При извънреден интерес протече второто издание на кариерния конгрес „ ЗаЕдно в бъдещето “ на Техническия университет във Варна. Това оповестиха от пресцентъра на Електроенергийния систематичен оператор (ЕСО) . ЕСО още веднъж взе участие със специфичен щанд в границите на първия ден, ориентиран към студенти и експерти от Електротехническия факултет. Десетки младежи се стопираха пред щанда на ЕСО, с цел да се срещнат с опциите за кариерно развиване в самостоятелния метафоричен оператор.
На щанда на ЕСО участваха двама сегашни стипендианти на дружеството- Александър Соловев и Павел Михайлов, студенти четвърти курс в компетентност „ Електроснабдяване и електрообзавеждане “ на Електротехническия факултет на Техническия университет в морския град. Личния си опит показа и 25-годишният Пламен Стоянов, сполучливо минал през стипендиантската стратегия на ЕСО и назначен в Мрежови експлоатационен район-Варна.
Трета поредна година Електроенергийният систематичен оператор осъществя стипендиантската стратегия, която обезпечава финансова поддръжка на младежите, избрали за специалност електротехническа компетентност. 19 студенти от цялата страна получиха финансова поддръжка по програмата от нейното начало през 2017 година. 7 от тях, сполучливо дипломирани, избраха да стартират кариерата си в структурите на ЕСО и са назначени на работа в сдружението.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР