Варна потъна в боклуци, показва репортаж на БТВ. В града

...
Варна потъна в боклуци, показва репортаж на БТВ. В града
Коментари Харесай

Варна потъна в боклуци. Общината: Гражданите да не мърсят

" Варна потъна в отпадъци, демонстрира репортаж на БТВ. " В града на всички места има воня, миризми. Мръсотия. Всяка заран боклукът е по земята, не мога да ви опиша миризмата и това, което виждат нашите деца ", сподели оперният певец Евгений Станимиров.

Кремена Кирова: " Газим всички в отпадъци и с тези пандемии би трябвало да е по-хигиенично. Мръсно е и улиците не се мият. "  

" То тук в България няма живот, нямада имаме и ред ", добавя Роза Сашева. 

Тодор Колев, еко дирекцията в Община Варна разяснява: 

" Част от жителите недобросъвестно изхвърлят торбичките от съдовете, не мога да си обясня аргументите, имат алтернатива с педал и ръкохватка да отворят. Лятото в " Одесос " и " Приморски " става по-натоварено, появяват се туристи и се усилва популацията на тези два региона с към 30%. Около 12 хиляди тона се транспортират, през останалото време - 8-9 хил тона. 

От наша страна сме дали наставления за метаморфоза на активността. Трябва да бъдат въведени допълнителни механически средства и няколко машини. Човешкият запас е в курортните комплекси и част от хората са на " Златни пясъци " на " Свети Константин ", несъмнено по-добре подтиквани. Фирмата би следвало да реорганизира активността си, графиците да се трансформират, 24 часово транспортиране би трябвало да има най-малко. Когато отпадъците се хвърлят извън, ние разчитаме на обществото, не можем да превъзпитаме тези хора. "  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР