Варна подписа два договора за 800 хиляди лева, за да

...
Варна подписа два договора за 800 хиляди лева, за да
Коментари Харесай

Варна подписа договори за 800 000 лв., за да привлича повече немски туристи

Варна подписа два контракта за 800 хиляди лв., с цел да се популяризира на немския пазар. Средствата, които Община Варна ще получи, са близо 800 000 лв., като делът на вложените лични средства е най-малък - 33 120 лв..

Немският туристически пазар е атрактивен за Варна и с помощта на тези два контракта Варна ще организира две огромни маркетингови акции за привличане на немски туристи.
Това разяснява в столицата през вчерашния ден, понеделник, заместник-кметът Павел Попов на церемонията по подписването на двата контракта с Министерството на туризма по Програмата за финансиране на маркетингови действия на туристически услуги в черноморските общини в Република България.

Двата плана, които ще се осъществят, са „ Варна – дестинация на четири сезона – неразкритите съкровища “ и „ Варна – магията на морето “ . Те се извършват в партньорство с концесионера на Летище Варна – „ Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт “ и две туроператорски компании, каквото е изискването по програмата.

В извънредно къси периоди след началото на новия мандат успяхме да включим Варна в тази несъмнено потребна процедура. Навременна бе реакцията и на новия Общински съвет, който утвърди кандидатстването, разяснява заместник-кметът. По-информирани туристи не просто биха повишили заетостта на хотелските кревати, а биха трансформирали Варна в център на сложно прекарване с многообразен позитивен резултат върху локалната стопанска система, сподели още заместник-кметът.
Средствата, които община Варна ще получи по двата плана, са близо 800 000 лв. , като делът на вложените лични средства е най-малък - 33 120 лв. . Благодарение на безвъзмездната финансова помощ по мярката, привлекателността на Варна като туристическа дестинация ще получи необятна реклама на немския пазар.

По думите на Попов, премахването на медиаторите от маркетинговата верига ще направи рекламата на конкурентните преимущества на Варна по-ефективна и ще има по-висока добавена стойност към локалната стопанска система.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР