Варна. Мото клубове от цялата страна се включиха в официалното

...
Варна. Мото клубове от цялата страна се включиха в официалното
Коментари Харесай

Варна: Мото клубове от цялата страна се включиха в официалното откриване на активния мотосезон в града

Варна. Мото клубове от цялата страна се включиха в формалното разкриване на дейния мотосезон във Варна, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Варна . Повече от 10 минути се изтегляше колоната от мотоциклети, която потегли в 12.00 часа от катедралния храм „ Св. Успение Богородично “ по бул. „ Мария Луиза “. Стотици фенове на високите скорости и моторните спортове, както и доста поданици на Варна се причислиха към събитието макар ниските температури.
„ За мен упованията са най-малко самата обиколка да е по-организирана от предходната година и мощно се надявам този сезон всички, които тръгнат от тук, да се завърнат в края на сезона “, сподели преди началото мотоциклетистът Боян Балев от Варна.
Атанас Атанасов от мото клуб „ Диви деца “ – Шабла заяви, че повече от 10 години взима присъединяване в откриването на мотосезона във Варна. „ Времето е малко хладно, само че това не стопира нашия възторг. Очакваме хубава рок музика, да се забележим с другари, с които цяла зима не сме се виждали, да покараме малко, да забележим кой е сменил мотора “, сподели Атанас Атанасов.
Преди построяването на колоната от мотори, уредниците на събитието приканиха всички, които ще се включат в обиколката на града, да внимават за сигурността си, да не прибягват към екстравагантни проявления с моторите си и да съблюдават напътствията на полицията. Те припомниха, че тази година колоната няма да стопира пред църквата, а ще продължи до курортния комплекс Камчия покрай Варна. Там ще се проведат концерти с присъединяване на разнообразни групи, надпревари и игри.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР