Вариантите за изход от създалата се ситуация са три -

...
Вариантите за изход от създалата се ситуация са три -
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Всички варианти са ози път наистина ядосахме хората

Вариантите за излаз от създалата се обстановка са три - или държавното управление остава, или подава оставка или се осъществя нов кабинет в границите на това Народно заседание. Кой от трите разновидността ще изберем – ще стане ясно след няколкио дни, след Европейския съвет. Трудно е решението, тъй като би трябвало да се откри салдото сред гражданския мир и желанието ни да не вкарваме страната в безпорядък. Това сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ вицепремиерът Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител.

Иронията е, че от партийна позиция ние имаме интерес от бързи избори незабавно. Новите политически планове не са структурирани още, а ние постоянно сме подготвени за избори, съобщи той.

Попитан може ли да замести Борисов на премиерския пост, какъвто е единият вид за излаз от обстановката, разискван на днешната среща при министър-председателя, Дончев уточни: "При цялото ми почитание, не бих желал да наподобявам на премиера Орешарски. Нормално е министър председател да е индивидът, спечелил изборите ".

Три разновидността за излизане от обстановката са разисквани при Борисов

Лошото е, че всички разновидности са неприятни. Всеки от трите разновидности е вероятен, има разнопосочни настроения. Всеобщо беше желанието да се прояви оптималната сензитивност към това, което се чува от площада. На площада има доста готини младежи – този път в действителност успяхме да ги ядосаме. Те излязоха на митинг поради изгубенето чувство за правдивост и неумението на страната да въздава правдивост. Много ме боли от това, че хората са гневни. Това значи, че не сме си свършили работата, разяснява вицепремиерът.

На площада има и агитки, има и политически водачи, които се пробват да употребят гражданската сила, към този момент не изключително сполучливо. Тази сила не би трябвало да бъде използвана, а би трябвало да бъде употребена за напън върху институциите. Под напън институциите работят по-добре, сподели Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител.

Президентът при всички случаи катализира митингите, тъй като на няколко пъти сподели: "Да изметем мутрите ". Това ми наподобява на катализиране. У сътрудниците има яд, тъй като не им е прелестно да ги назовават мутри. Войната на институциите по формулировка е нещо неприятно. Целта на политиката не е да основава войни и вражди, а преди всичко да ортганизира съжителството ан хораат и да се сплотяват към някакви цели, съобщи още Дончев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР