Вариантите са два, като по-вероятен е този с третия мандат

...
Вариантите са два, като по-вероятен е този с третия мандат
Коментари Харесай

Даниел Смилов: Ако ГЕРБ не искат правителство, ще ”тупат топката”

Вариантите са два, като по-вероятен е този с третия мандат да се образува коалициия към ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Български напредък " с поддръжка от Българска социалистическа партия. Тези партии, без Българска социалистическа партия, бяха съпротива на " Продължаваме промяната " и " Демократична България " и могат да живеят по някакъв метод без радикална антикорупционна промяна. Хоризонтът на подобен кабинет, който виждам, е до локалните избори, съобщи политологът.

Другият вартиант, на който държат Бойко Борисов и ГЕРБ, е да вклюючат по някакъв метод Политическа партия и Демократична България в ръководството. Парламентът е накълцан и има разновидности за разнообразни болшинства, добави политическият анализатор пред Българска национална телевизия.

Той изясни срещата на Политическа партия с ГЕРБ, на която беше разискван държавният бюджет със сериозен напън към партията на Кирил Петков и Асен Василев да прояви благосклонност за разговор с партията на Бойко Борисов.

Това, което вършат Политическа партия, е да дадат супермнозинства на ГЕРБ по някои въпроси, като по тематиката за еврото и изтребителите. Това е значимо, тъй като дава знак, че каквото и да е ръководството, то не би трябвало да да излиза от евроатлантическата рамка на страната, уточни Даниел Смилов.

В Народното събрание би трябвало да се приказва. Това, че едните считат другите за мафия, не значи, че не би трябвало да разискват бюджета. Това не значи, че ГЕРБ са получили реабилитация в очите на Политическа партия, добави той.

Все отново има вид за постоянно ръководство. Страната има потребност от постоянно държавно управление. Трябва да се постави завършек на този цикъл, сподели още политологът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР