Вариантът със зелен сертификат за посещения на места, където се

...
Вариантът със зелен сертификат за посещения на места, където се
Коментари Харесай

СПОР В ЕФИРА: За и против въвеждането на задължителни зелени сертификати

Вариантът със зелен документ за визити тук-там, където се струпват доста хора, е по-удачен съгласно мен. Затягането на ограниченията е огромна абстракция. Преди година се затваряха цели градове – и какво от това. Заразата се популяризира. По-важното е, че България изостава с ваксинацията”. Това сподели пред нова телевизия Пламен Таушанов от Българска асоциация за протекция на пациентите в отговор на въпрос кой вид е за предпочитане – локдаун или зелен документ.

Той разяснява и проблема с подправените Коронавирус документи. „ Властите би трябвало да се заемат с този проблем, защото той е сериозен и не е от сега”, уточни той.

„ Нашата позиция по въпроса с ограниченията е ясна. Сега чакаме да забележим дали управляващите ще спазят обещанията си. Това, което важи за всички български жители, би трябвало да важи и за нас. Трябва да се съблюдават рестриктивните мерки и те да се съблюдават за всички. Не е редно човек, който няма здравен документ – да идва и да ме ревизира аз имам ли. Ние сме за въвеждане на за всички”. Това разгласи Емил Коларов от Сдружението на заведенията в България.
свързани новини4573на 27.05.20219694на 09.05.2021
„ Вариантът за цялостно затваряне не даде доста добър резултат. Освен това имаме и него положително – това са имунизациите,. Мисля, че разновидността с тези е верният път”, уточни доцент доктор Спас Спасков, някогашен шеф на УМБАЛСМ " Н.И.Пирогов ".

„ Трябва да се пригодим към потребностите на обществото и мнението на специалистите. Моето вътрешно разбиране е, че би трябвало да има зелен документ. Той е гаранция, че ще свалим до най-малко разпространяването на вируса”, съобщи от своя страна юрист Марин Марковски.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР