Вариантът Омикрон се разпространява толкова бързо, че след като стане

...
Вариантът Омикрон се разпространява толкова бързо, че след като стане
Коментари Харесай

Бил Гейтс: Пандемията може да приключи през 2022

Вариантът Омикрон се популяризира толкоз бързо, че откакто стане преобладаващ в дадена страна, вълната там би трябвало да продължи по-малко от 3 месеца. На това мнение е милиардерът Бил Гейтс, написа " Труд ".

" През идващите няколко месеца ситуацията може би ще е неприятно, само че към момента имам вяра, че в случай че предприемем верните стъпки, пандемията може да завърши през 2022 година ", написа той в туитър, само че предизвести, че може би навлизаме в най-лошата част.

" Мои близки другари към този момент го имат и аз анулирах множеството от проектите си за отмора ", споделя създателят на " Майкрософт " във връзка новия по-заразен вид на ковид.

" Омикрон се популяризира по-бързо от всеки вирус в историята. Скоро ще бъде във всяка страна по света. Голямото незнайно е какъв брой заболели ни прави. Трябва да го вземем съществено, до момента в който не научим повече за него. Дори и да е на половина по-тежък от Делта, това ще бъде най-лошата вълна, която сме виждали до момента, тъй като той е толкоз инфектиран ", показва Гейтс.

" Знам, че е разочароващо да влезем в следващия празничен сезон с Covid-19, щръкнал над нас. Но няма да е по този начин вечно. Някой ден пандемията ще свърши и колкото по-добре се грижим един за различен, толкоз по-скоро ще пристигна това време ", приканва той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР