Вариантът ни за излизане от дълбоката криза бе със силно

...
Вариантът ни за излизане от дълбоката криза бе със силно
Коментари Харесай

Надежда Нейнски: Ще има опит да се разруши това, което се гради между ГЕРБ - ПП-ДБ

Вариантът ни за излизане от дълбоката рецесия бе със мощно евроатлантическо болшинство. Ако видите интернационалната преса какво написа през днешния ден за нас - че прозападните сили ще изведат България от рецесията. Това съобщи някогашният външен министър и някогашен дипломат на България в Турция Надежда Нейнски в ефира на bTV.

" Смятам, че съглашението между ГЕРБ и Продължаваме промяната - Демократична България можеше да бъде направено и по различен метод. В момента отговорността е на тези, които взеха това решение, а точно водачите на двете обединения. Тя е извънредно огромна. Те си нямат доверие, само че би трябвало да стартират да го построяват. То може да се построи през една пътна карта за промените “, изясни дипломатът.

" Това, което се основава сега има своите душмани отвред. Доста тъмни сили в страната показаха своето отчаяние от този ход. Затова чакам да има опит да се унищожи това, което се гради. Единственият метод да се пребори разочарованието на гласоподавателите е да има бързи и дълбоки промени, които да удовлетворят обществото “, счита Нейнски.

" Ясният партиен ангажимент, който поеха двете политически сили, демонстрира, че те директно се ангажират с ръководството. Можеше да бъдат определени еднакъв брой специалисти от всеки тим. Не би трябвало да минава на назад във времето концепцията за скрепяване на доверието. Ако има доверие – ще се откри формула, в случай че няма – ще бъде огромно тестване. Местните избори ще са едно тестване за плана “, предизвести някогашният външен министър.

" Добро или неприятно това решение, би трябвало да се изясни на гласоподавателите. Много от тях останаха разочаровани. Трябва да помислим и за огромният брой хора, които не излязоха да гласоподават на изборите и дали в този момент няма да изберат политическа мощ “, позволява тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР