Вариантът на закона Магнитски имал няколко версии. Това стана ясно

...
Вариантът на закона Магнитски имал няколко версии. Това стана ясно
Коментари Харесай

Българският закон Магнитски с няколко версии

Вариантът на закона " Магнитски " имал няколко версии. Това стана ясно от отговора на финансовия министър Асен Василев в бюджетната комисия.

В повереното му ведомство планът, който изтече в медиите и разбуни духовете пристигнал от Министерството на правораздаването. Разработен е от работна група с специалисти от ДАНС,МВР,МФ,МП,КФН,БНБ и други. Това е една от няколко работни версии, изясни финансист номер едно.

. Трябвало да бъде модифициран, било мнението на специалистите. Нямаме закон, който да урежда по какъв начин ние пазиме нашата стопанска система , безапелационен бе финансовият министърът. Той желае закон, който да е съгласуван с Конституцията, само че да пази в случа на наказания българската стопанска система. Дори нямало уредба по какъв начин да се апелират наложени наказания, по думите му.

Още от 2018-2019 година е образувана работната група като в този момент е освежен съставът й.

Припомняме, че законопроектът за. Парламентарно показаните партии като се изключи Продължаваме промяната, се изрекоха срещу него.

и правосъдния министър Надежда Йорданова. По думите й у нас ще има законодателство от вида " Магнитски ", което се чака да бъде признато през септември.
 Асен Василев не се отхвърли от българския
Асен Василев не се отхвърли от българския " Магнитски "

Когато има заключителен текст, той минава по законовия ред
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР