вариантът на коронавируса (COVID-19) сега е доминиращият в световен мащаб,

...
вариантът на коронавируса (COVID-19) сега е доминиращият в световен мащаб,
Коментари Харесай

Предупреждение с официални данни: Делта коронавирусът прави пандемия сред неваксинираните

вариантът на ковид (COVID-19) в този момент е преобладаващият в международен мащаб, съпроводен от прилив на смъртни случаи в Съединени американски щати, съвсем напълно измежду неимунизирани хора, оповестиха американските здравни управляващи,.

Случаите на COVID-19 в Съединени американски щати са се нараснали със 70% през миналата седмица, а смъртните случаи са се нараснали с 26%, като огнища са настъпили в елементи на страната с ниски равнища на имунизация, съобщи шефът на Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите в Съединени американски щати (CDC) Рошел Валенски по време на брифинг за пресата.
 Ще ми се имунизирането против ковид да стане осъзнато, непринудено, не да се подкупваме Ще ми се имунизирането против ковид да стане осъзнато, непринудено, не да се подкупваме
Това съобщи служебният здравен министър доктор Стойчо Кацаров пред Нова телевизия. Кацаров сподели персонално за себе си, че е боледувал от COVID-...

Средният брой на ежедневните случаи за седем дни към този момент е над 26 000, което е над два пъти повече от най-ниското равнище от юни - от към 11 000 случая, съгласно данни на CDC.

" Това се трансформира в пандемия на неимунизираните ", сподели тя и добави, че 97% от хората, постъпващи в лечебни заведения в Съединени американски щати с COVID-19, са неимунизирани.

Около 1 от пет нови случая са се случили във Флорида, съобщи координаторът на ограниченията против COVID-19 на Белия дом Джеф Зиентс.

Вариантът Делта, който е доста по-заразен от истинския вид на COVID-19, е открит в към 100 страни и в този момент е преобладаващият вид в международен мащаб, съобщи топ специалистът по инфекциозни заболявания в Съединени американски щати Антъни Фаучи. " Имаме работа със застрашителен вид " на COVID-19, сподели Фаучи.
 Втори случай на Делта вид на ковид във Варна Втори случай на Делта вид на ковид във Варна
Във Варна има втори случай на инфектиран с Делта разновидността на ковид, оповестиха от РЗИ, предава БНР. Все още чакат информация за паци...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР